Vstavané skrine

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kuchynské linky

Firma Kitchentrade sro, sa zaoberá kompletným riešením interiérov od kompletného 3D návrhu, až po kompletnú realizáciu a následné odovzdanie diela zákazníkovi.
Firma Kitchentrade sro, sa zaoberá kompletným riešením interiérov od kompletného 3D návrhu, až po kompletnú realizáciu a následné odovzdanie diela zákazníkovi. Ako to u nás chodí? Najskôr si dohodneme spolu schôdzku a prezrieme interiér, ktorý chcete buď kompletne vytvoriť, alebo zrekonštruovať.Načuvame vašim požiadavkám a následne vytvorím niekoľko 3D návrhov Vášho interiérov. Väčšinou sa jedná o rekonštrukciu bytov v panelovom dome, však aj kompletné interiéry do rodinných domov, či firiem nie sú problém a radi sme ich realizovali. Začnime napríklad kuchyňou. Či Vám vytvoríme kompletný návrh kuchyne vrátane doplnkov, alebo kuchynské linky na mieru, všetko vyhotovujeme v našej dielni a vždy ručíme za prvotriednu kvalitu. Doplnky po dohode dodáme, alebo si zakúpite sami. Už štandardným riešením moderného bývania sú vstavané skrine. Tieto skrine opäť vyrábame v našej dielni a taktiež ručíme za prvotriednu kvalitu a montáž. Pred samotnou realizáciou nám samozrejme schválite 3D návrh. Firma Kitchentrade s.r.o. pôsobí po celom území Slovenska.

Kuchynské linky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014